Passa al contingut principal

Ja hem arribat a Mallorca!!

Després del retar hem fet l'aterratge sense cap incidència. JA HEM ARRIBAT!!!. En un tres i no rés, a l'hotel, després de recollir les maletes a la cinta de l'aeroport de Mallorca. 

No oblideu clicar sobre   MÉS INFORMACIÓ per a veure l'entrada completa amb totes les fotos.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Primeres fotos, des de l'aeroport del Prat

Iniciem l'aventura!!!. En aquesta entrada hi trobareu fotos de la sortida des de l'aeroport del Prat i de l'interior de l'avió. No oblideu clicar sobre  MÉS INFORMACIÓ   per a veure l'entrada completa amb totes les fotos . Fotos, des de l'aeroport del Prat, esperant per enlairar-se. Ja estem a l'interior de l'avió, esperant l'enlairament. Aviat estarem a Mallorca i farem l'aterratge.

Les últimes fotos ... abans de tornar a casa.

Encara que ja ens queda poc temps, hem pogut gaudir una estona més de les platges i de la nostra estada a MALLORCA. Fins AVIAT!!.  Volem recordar-vos que l'arribada de l'autocar es farà a l'Avinguda del Sol, davant del supermercat ALDI, per motiu dels limites de circulació ocasionats en funció de la Fira de Primavera. L'arribada serà aproximadament cap a les 19:30.  

Assignació de les habitacions, dinar i primer bany

Després de l'assignació de les habitacions hem pogut descansar una mica i començar a preparar les primeres activitats. Hem fet el nostre primer àpat al menjador de l'hotel; ens podeu veure en algunes de les taules. També hem pogut fer el primer bany i així comencem les primeres activitats de les  moltes que farem en la nostra estada. No oblideu clicar sobre   MÉS INFORMACIÓ per a veure l'entrada completa amb totes les fotos .