Passa al contingut principal

Dinant abans de volar

Aquestes són les fotos de l'últim dinar abans de tornar volant cap a casa.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Primeres fotos, des de l'aeroport del Prat

Iniciem l'aventura!!!. En aquesta entrada hi trobareu fotos de la sortida des de l'aeroport del Prat i de l'interior de l'avió. No oblideu clicar sobre  MÉS INFORMACIÓ   per a veure l'entrada completa amb totes les fotos . Fotos, des de l'aeroport del Prat, esperant per enlairar-se. Ja estem a l'interior de l'avió, esperant l'enlairament. Aviat estarem a Mallorca i farem l'aterratge.

Les últimes fotos ... abans de tornar a casa.

Encara que ja ens queda poc temps, hem pogut gaudir una estona més de les platges i de la nostra estada a MALLORCA. Fins AVIAT!!.  Volem recordar-vos que l'arribada de l'autocar es farà a l'Avinguda del Sol, davant del supermercat ALDI, per motiu dels limites de circulació ocasionats en funció de la Fira de Primavera. L'arribada serà aproximadament cap a les 19:30.  

Assignació de les habitacions, dinar i primer bany

Després de l'assignació de les habitacions hem pogut descansar una mica i començar a preparar les primeres activitats. Hem fet el nostre primer àpat al menjador de l'hotel; ens podeu veure en algunes de les taules. També hem pogut fer el primer bany i així comencem les primeres activitats de les  moltes que farem en la nostra estada. No oblideu clicar sobre   MÉS INFORMACIÓ per a veure l'entrada completa amb totes les fotos .