Passa al contingut principal

Fem escalada, tir amb arc i altres activitats esportives a Cala Victoria

Avui la climatologia ens ha respectat i durant el matí hem gaudit d'una bona estona de sol per a fer les activitats d'aventura programades: tir amb arc, rocòdrom, paddle surf i kaiac. Ho hem passat genial!


No oblideu clicar sobre MÉS INFORMACIÓ per a veure l'entrada completa amb totes les fotos i els vídeos. 
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

7 de maig, cap a Mallorca !!

Dilluns, 7 de maig, iniciem el nostre viatge a Mallorca. El vol VY3916  té prevista la sortida a les 08:4 0 h des de l'aeroport del Prat. L'aterratge es farà sobre les 09:35 h Els preguem estiguin puntuals a les 6:00 h del matí per tal de fer la càrrega dels equipatges i dels viatgers i poder sortir puntuals cap a les 6:15 h amb destinació l'aeroport Poden consultar el planning amb l'organització del dia a dia en el bloc del viatge o clicant sobre l'enllaç: Consultar el planning del viatge Els animen a seguir el dia a dia a través del bloc: mallorca17-18.blogspot.com F ins aviat i BON VIATGE!

Ruta turística: Castell de Bellver, Catedral, centre de Palma, ...

Avui hem iniciat una ruta turística per llocs i monuments emblemàtics: Castell de Bellver, Catedral de Palma, centre de Palma, ...  No oblideu clicar sobre  MÉS INFORMACIÓ  per a veure l'entrada completa amb totes les fotos i els vídeos

Dinant abans de volar

Aquestes són les fotos de l'últim dinar abans de tornar volant cap a casa.